Wat anderen zeggen …

Wat anderen zeggen …

"De 8 weekse cursus bij Anneke op een super fijne locatie heeft me enorm veel inzichten gegeven, Anneke haar fijne stem, de juiste vragen, de mix van oefeningen en het praktische oefen werkboek, hebben mij vooral doen inzien, dat die lat ook best lager mag, de ontplofmomenten er ook bij horen, maar ik ze nu beter en eerder aan voel komen, rustiger kan blijven en ze gewoon voorbij kan laat gaan.

De maandelijkse wandelingen in de natuur vind ik echt een cadeau voor mezelf, quality time, buiten in rust en met de juiste zelfreflectie is voor mij het perfecte onderhoud. Daarnaast ben ik in staat om vaker rust te pakken, te nemen op momenten dat het nodig is."

Mechteld - Concept, marketing en commercieel specialist

Anneke Van Lee
2020-05-12T10:40:17+00:00

Mechteld - Concept, marketing en commercieel specialist

"De 8 weekse cursus bij Anneke op een super fijne locatie heeft me enorm veel inzichten gegeven, Anneke haar fijne stem, de juiste vragen, de mix van oefeningen en het praktische oefen werkboek, hebben mij vooral doen inzien, dat die lat ook best lager mag, de ontplofmomenten er ook bij horen, maar ik ze nu beter en eerder aan voel komen, rustiger kan blijven en ze gewoon voorbij kan laat gaan. De maandelijkse wandelingen in de natuur vind ik echt een cadeau voor mezelf, quality time, buiten in rust en met de juiste zelfreflectie is voor mij het perfecte onderhoud. Daarnaast ben ik in staat om vaker rust te pakken, te nemen op momenten dat het nodig is."