Ervaringen


Anneke weet de ultieme combinatie van rust, natuur en goede gesprekken te vinden. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven had ik echt iemand nodig die mij weer even op het juiste spoor kon zetten. De wandelingen in de natuur, de rust die Anneke uitstraalt, maar je toch prikkelt met de juist vragen en inzichten, waren voor mij perfect. Het bracht meer duidelijkheid in mijn hoofd en zorgde voor de balans in mijn leven die ik op dat moment nodig had. Wandelingen met Anneke zijn echte kadootjes voor mij, waar ik heel veel aan had en nog steeds heb.
Sharon - Interieurstyliste

Via een goede vriendin ben ik bij Anneke terecht gekomen, waar ik eerst de 8 weekse cursus Mindfulness heb gevolgd en nu nog maandelijks de mindfulness wandelingen in de natuur volg. Mindfulness stond al lang op mijn wensenlijstje, het was er eerder nog niet eerder van gekomen, maar de tijd was perfect. Nieuwe gedwongen werkuitdagingen, balans tussen werk en privé lastig kunnen vinden, maar vooral de lat altijd erg hoog hebben liggen voor mezelf, het streven naar perfectie, ontplof momenten thuis en een hoofd en lijf die nooit rustig waren. De 8 weekse cursus bij Anneke op een super fijne locatie heeft me enorm veel inzichten gegeven, Anneke haar fijne stem, de juiste vragen, de mix van oefeningen en het praktische oefen werkboek, hebben mij vooral doen inzien, dat die lat ook best lager mag, de ontplofmomenten er ook bij horen, maar ik ze nu beter en eerder aan voel komen, rustiger kan blijven en ze gewoon voorbij kan laat gaan. De maandelijkse wandelingen in de natuur vind ik echt een cadeau voor mezelf, quality time, buiten in rust en met de juiste zelfreflectie is voor mij het perfecte onderhoud. Daarnaast ben ik in staat om vaker rust te pakken, te nemen op momenten dat het nodig is.
Mechteld - Concept, marketing en commercieel specialist

Coaching midden in de natuur, gewoon, back to basic en alle daagse dingen waar ik zo mee vocht, een kans gegeven om te bespreken. Genieten van een simpel grasje en niets of niemand die je aandacht verstoord. Voor mij een unieke fijne ervaring. Een ander mens worden in een nieuwe omgeving en dat daarna dan wel vasthouden !
Dorette Account manager