Yoga & Mindfulness in Valencia – Gandia

Rust, Stilte en Aandacht
Behoefte aan een weekje voor jezelf ? Los te zijn van je agenda en alle verplichtingen. Even aandacht voor hoe het met je is. Je te laten inspireren door yoga, mindfulness en heerlijke wandelingen in de adembenemende natuur om tot rust en stilte te komen in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Je hoeft geen ervaren yoga of mindfulness beoefenaar te zijn. Je kan de sessies in je eigen tempo en op je eigen niveau doen. We beoefenen Hatha yoga, variërend in yang (licht dynamisch) in de ochtend en yin (zacht en verdiepend) in de avond. Een fijne basis voor de mindfulness meditaties die daarop volgen. De mindfulness meditaties komen o.a. uit de mindfulness en compassie programma’s. Een week vol inspiratie waarin ook voldoende ruimte is om aan het zwembad te liggen een boek te lezen, creatief aan de slag te gaan met tekenen, stippen, zentangle of er zelf even op uit te trekken.

Coaching
Naast yoga, mindfulness en de wandelingen is er ook de mogelijkheid een individueel coaching gesprek aan te gaan. Waarin we kunnen werken met wat jouw persoonlijk raakt en aandacht behoeft.

De accommodatie
We verblijven deze week in een Spaanse villa van het hartelijke echtpaar Irma en Joost. http://villatranquilo.com/ De villa bevindt zich op ongeveer een uur van Valencia en 1 uur en 20 minuten van Alicante, midden in de natuur tussen de sinaasappelbomen, met een ruime patio die weids uitkijkt over de vallei. Er is een groot zwembad, een tennisbaan, een gezellige ruimte voor verschillende spellen. Er zijn 4 x 2-persoons slaapkamers met grote 1- persoonsbedden en 2x ruime badkamers een gezellige zitkamer, een ruime keuken. Irma en Joost staan de hele week voor ons klaar om de lekkerste (veelal vegetarisch) maaltijden met verse lokale producten te maken.

Groepsgrote
Minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers

Wat krijg je en wat kost het ?
Je krijgt een volledig verzorgde week voor € 695,- incl. btw. per persoon op 2-persoonskamer.
Deze week omvat:

  • 5 overnachtingen
  • Wandelingen, yoga en mindfulness lessen
  • Individueel coachgesprek
  • 3 heerlijke maaltijden per dag, koffie thee en water

Data 2018

  • Zondag 20 mei (aankomst) t/m vrijdag 25 mei (vertrek) VOL
  • Zondag 7 oktober (aankomst) t/m vrijdag 12 oktober (vertrek)
Exclusief
  • Retourvlucht Valencia
  • Transfer naar de locatie
  • Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)

Inschrijven

Foto's