Ervaringen


“Mam, wat klink je fijn”. Dit kreeg ik al na één dag te horen toen ik ’s avonds naar mijn kinderen in Nederland belde. Ik kwam aan in Gandia na een hevige stress periode op het werk, maar ben meteen ‘geland’. De eerste dag betrapte ik mezelf er de hele tijd op dat ik steeds hardop bleef zuchten en niet kon geloven dat ik echt op zo’n mooie plek was beland en een week lang alleen maar aandacht voor mezelf hoefde te hebben. Gastheer- en vrouw, Joost en Irma hebben me met open armen ontvangen en helemaal in de watten gelegd.  Anneke creëerde meteen een ontspannen sfeer in de groep, maar gaf tegelijkertijd subtiel aan de aandacht op jezelf te focussen. Ik ging hier met een open mind naartoe, maar twijfelde wel of yoga, meditatie en mindfulness iets voor mij waren. Maar…ik ben helemaal om. Ik ben nu 4 weken verder en pas dagelijks toe wat ik geleerd heb, ben wekelijks met Yoga bezig en ga regelmatig ‘even zitten’. Ik heb nog lang niet met alle aspecten kennis gemaakt en moet nog heel veel leren, maar door deze retraite voel ik dat ik de eerste stappen heb gezet naar meer balans in mijn leven.

Kelly

Communicatie adviseurLieverd, heel erg bedankt voor een zalige week. Voel me herboren.

Sophie

SchoonheidsspecialisteIk voel me een stuk sterker, steviger staan. Ik zie de toekomst rustiger tegemoet, ook al weet ik nog niet welke stappen ik ga zetten.

Mieke

Sociaal geograaf / strategisch adviseur HRMEven tijd om stil te staan en te kunnen vragen waar ik nu sta. Puur een kadootje aan mezelf. Het was fantastisch !

Gerbine

Locatiemanager