Mijn naam is Anneke van Lee, LevensCoach.

Sinds 2009 loop ik een stukje mee met mensen die vastlopen op hun levenspad. Ik begeleid, ondersteun of coach op de momenten dat ze ’t even niet meer weten, geen idee meer hebben welke kant op te gaan, welke afslag op de rotonde te nemen, of hoe de volgende stap te zetten. Ik combineer verschillende richtingen als lifecoaching, mindfulness, yoga, natuur en wandelcoaching, lifestyle en creativiteit.

Na ruim 17 jaar als succesvol zelfstandig ondernemer en stylist in de modebranche werd het naar mijn gevoel tijd mijn wereld te vergroten, te verruimen en vooral te verdiepen. De belangstelling in mensen en nieuwsgierigheid naar wat hen beweegt, de liefde voor kunst en schoonheid, te gaan omzetten in meer dan alleen oprechte interesse.

In 2005 ben ik opnieuw gaan studeren. Ik heb met succes de opleiding tot yogadocent bij stichting Yoga & Vedanta en de opleiding tot Mindfulnesstrainer bij See True afgerond, ben gecertificeerd LifeCoach opgeleid door het Atma Instituut in Amersfoort, ik studeerde vier jaar aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk.

Ik ben aangesloten bij de VVM, Vereniging Voor Mindfulness en de SIM, Stichting Inzicht Meditatie. Als docent verbonden aan de opleiding Geestelijke Begeleiding van het Atma Instituut in Amersfoort. En lid beeldend kunstenaar bij K26, Stichting Kunst en Cultuur Oss.

Inspiratie haal ik uit: De natuur, lange wandelingen, stilte, vriendschappen, filosofie, religie & kunst.