Inspireren tot een levensstijl met meer aandacht en tijd voor wat echt belangrijk is.

Mijn naam is Anneke van Lee, heb ruim zeventien jaar ervaring als zelfstandig ondernemer en stylist in de modebranche. De interesse in mensen en nieuwsgierigheid naar wat hen beweegt, de liefde voor kunst en schoonheid zette mij aan om opnieuw te gaan studeren en me te verdiepen in een andere kant van mijzelf en mijn omgeving. Ik heb met succes de opleiding tot yogadocent bij stichting Yoga & Vedanta en de opleiding tot Mindfulnesstrainer bij See True afgerond ben gecertificeerd LifeCoach opgeleid door het Atma Instituut in Amersfoort, Ik studeerde vier jaar aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk.

Ik ben aangesloten bij de VVM, Vereniging Voor Mindfulness, bij K26, Stichting kunst en cultuur Oss en als assistent-mentor verbonden aan de opleiding Geestelijke Begeleiding van het Atma Instituut in Amersfoort. Ik mediteer bij vipassanameditatie Den Bosch.

Sinds 2009 combineer ik de verschillende richtingen LifeCoaching, MIndfulness, LifeStyle & Kunst, een vorm waardoor zowel de binnen- en buitenwereld belicht worden.

Inspiratie haal ik uit: De natuur, lange wandelingen, stilte, vriendschappen, filosofie, religie & kunst.